Van zorgorganisaties wordt verwacht dat zij steeds meer vastleggen en rapporteren en steeds betere zorg leveren, tegen steeds lager tarieven. In de dynamiek van wijzigingen in wet- en regelgeving, ICT-systemen en financieringsstromen, worstelen veel zorgorganisaties met knelpunten in efficiency en/of kwaliteit van zorg. Juist dan is het van belang om de zorgprocessen in uw zorgorganisatie te optimaliseren en te borgen dat deze processen bij toekomstige wijzigingen tijdig én goed mee veranderen.

Blijvende focus op een optimaal proces

De unieke aanpak van Baker Tilly Advisory Healthcare betrekt een groep medewerkers vanuit verschillende afdelingen bij het optimaliseren van het proces. Baker Tilly biedt deze kerngroep de tools en vaardigheden om het proces zo in te richten, dat het van A tot Z klopt. Zij krijgen met behulp van globale processchema’s inzicht in de onderlinge afhankelijkheden in processen en ontwikkelen daarmee een integrale blik op de processen in uw zorgorganisatie. Zo kunnen zij toekomstige (noodzakelijke) veranderingen in het proces zelf herkennen, initiëren en realiseren.

Baker Tilly heeft een brochure ‘Integrale procesoptimalisatie’ ontwikkeld. Hiermee wil Baker Tilly u helpen om binnen uw zorgorganisatie een geïntegreerde en gedragen procesoptimalisatie te realiseren.

Lees hieronder verder.Bron: Baker Tilly

Externe links:
Integrale procesoptimalisatie

Downloads:
Brochure Integrale procesoptimalisatie

Typ hier uw zoekopdracht om de site te doorzoeken