Hoe staat het gebruik van zorgtechnologie in uw organisatie er voor? Iedereen past zorgtechnologie toe, maar opschalen is vaak een uitdaging. Dit komt naar voren uit onderzoek naar de toepassing van zorgtechnologie in verpleeghuizen en bij zorg thuis. Zorgtechnologie kan op verschillende manieren een bijdrage leveren aan het creëren van voldoende tijd, aandacht en veiligheid. ActiZ heeft daarom ter ondersteuning van haar leden een quickscan zorgtechnologie ontwikkeld. Binnen 20 minuten ziet u uw score op negen succesfactoren en krijgt u praktische tips.

ActiZ Quickscan Zorgtechnologie: snel inzicht in uw situatie

De ActiZ Quickscan Zorgtechnologie geeft een beeld van de inzet van zorgtechnologie binnen uw organisatie. De scan geeft een score op de negen succesfactoren van zorgtechnologie: gedeelde waarden, strategie, organisatiestructuur, systemen, medewerkers, leiderschap en houding. Op al deze onderwerpen krijgt u praktische tips.

Drie varianten beschikbaar

De Quickscan Zorgtechnologie is beschikbaar voor teams of om individueel in te vullen én er is een verdiepende scan.

 • Quickscan voor teams en vergelijk de resultaten
  Deze variant maakt mogelijk dat u de resultaten kunt vergelijken. Waar komt het overeen en waar zitten de verschillen tussen teamleden. Dit geeft waardevolle informatie om met elkaar te bespreken.
  Ook blijven de resultaten bewaard en kan het team de resultaten terugkijken. Het is ook mogelijk later de scan nogmaals te doen en zo vooruitgang te volgen.
 • Individuele en anonieme quickscan
  U kunt de quickscan ook individueel en anoniem invullen. De resultaten kunt u downloaden als pdf.

 • Verdiepende technologiescan op locatie
  Kiest u voor deze variant dan komen adviseurs van Jester Strategy op locatie. De scan geeft inzicht in de ontwikkelingsfase en hoe u de stap zet naar de volgende fase.

Lees hieronder verder.Bron: ActiZ

Externe links:
ActiZ Quickscan Zorgtechnologie gelanceerd
ActiZ Quickscan Zorgtechnologie pagina

Typ hier uw zoekopdracht om de site te doorzoeken