De gratis app ‘Cao Ziekenhuizen’ biedt werkgevers en medewerkers snel inzicht in de cao-afspraken. De Cao Ziekenhuizen 2019-2021 is nu in de app verwerkt. Met de app kunnen de cao-afspraken op ieder moment worden geraadpleegd via smartphone of tablet. Dit meldt de CAOP.

De ‘Cao Ziekenhuizen’-app biedt tools om zelf diverse berekeningen te maken. Zo kan via de app de hoogte van de onregelmatigheidstoeslag per dienst worden berekend.
Lees hieronder verder.

Bron: NZG

Externe links:
Gratis app biedt inzicht in cao ziekenhuizen 2019-2021

Typ hier uw zoekopdracht om de site te doorzoeken